ProPatient

Al uw aanvragen voor medicatie van Roche in het kader Investigator Initiated Studies (IIS) worden gedaan via de ProPatient service.

ProPatient is een gebruiksvriendelijke tool die uw aanvragen voor medicatie eenvoudig en overzichtelijk houdt.

 

Staal Aanvraag

Al uw aanvragen voor medische monsters van geneesmiddelen van Roche verlopen voortaan via de Sample Request service.

Sample Request is een gebruiksvriendelijke tool die uw staalaanvragen eenvoudig en overzichtelijk houdt.

Opgelet: Volgens de Belgische wetgeving is de verstrekking van stalen beperkt tot wat noodzakelijk is om te verhelpen aan dringende omstandigheden, medische noodwendigheid en/of sociale nood. Het maximum aantal stalen van een geneesmiddel dat mag worden verstrekt aan eenzelfde voorschrijver is strikt beperkt tot acht per kalenderjaar. Niet al onze producten kunnen onder de vorm van stalen verkregen worden. Arts-assisteten zijn niet gemachtigd om stalen van onze producten aan te vragen. 

PAIRS

Al uw aanvragen voor Compassionate Use Programma’s (CUP) en Medical Need Programma’s (MNP)  worden voortaan gedaan via het PAIRS platform.

PAIRS zorgt voor een geautomatiseerd en transparant proces, beginnend bij de inclusie van nieuwe patiënten door behandelend artsen tot aan de levering van geneesmiddelen aan de patiënten.

Oncologische Thuiszorg

In het klassieke zorgmodel komen patiënten met kanker naar het dagziekenhuis voor hun behandeling. Echter evolueert dit zorgmodel naar de mogelijkheid tot zorgen bij de patiënt thuis. Oncologische thuiszorg is een breed begrip.

AFMPS-FAGG CUP-MNP

Gebruik in schrijnende gevallen en medische noodprogramma's op de site van AFMPS-FAGG.

Patiëntenveiligheid

Meld een (mogelijke) bijwerking door behandeling met een product zijn veroorzaakt. De informatie die u geeft, helpt ons de veiligheid van onze producten en patiënten te garanderen.

Roche Medical Information

De medische informatie dienst biedt op maat gemaakt, wetenschappelijk gebaseerde en actuele informatie voor elke medische vraag over onze producten en de daarmee verband houdende ziektegebieden.