Challenge

Er bestaan vele types en subtypes borstkanker, wat betekent dat elke patiënt anders is en dus een geïndividualiseerde behandelingsbenadering vereist. De complexe aard van deze tumoren betekent dat de ontwikkeling van nieuwe behandelingen traag verloopt. Chemotherapie blijft de standaardbehandeling voor dit soort aandoeningen.

Ondanks de opmerkelijke vooruitgang die tot dusver op dit gebied is geboekt, zullen sommige patiënten hun ziekte op lange termijn zien terugkeren. Daarom is het van cruciaal belang de zorg voor borstkanker in een vroeg stadium te blijven optimaliseren en meer te doen om te voorkomen dat de ziekte evolueert naar een gevorderd, ongeneeslijk stadium. Door de combinatie van farmaceutische wetenschap, sterke diagnostische, digitale en genomische capaciteiten zijn wij in staat te innoveren en behandelingsopties te ontwikkelen die zijn afgestemd op de behoeften van elk individu. Onze geavanceerde diagnostische oplossingen, en met name het gebruik van biomarkertests, brengen ons dichter bij de verwezenlijking van onze langetermijnambitie om patiënten een gepersonaliseerde behandeling aan te bieden. Het is een immense uitdaging geweest, maar de voortdurende onderzoeksinspanningen werpen eindelijk vruchten af voor deze uitdagende ziekte.

Focus

Wij geloven dat er ruimte is voor verbetering van de resultaten voor mensen met borstkanker. Onze focus ligt op het identificeren van nieuwe doelen, het verfijnen en onderzoeken van immunotherapiebehandelingen en het onderzoeken van nieuwe behandelingscombinaties.

De vooruitgang in AI-technologie heeft een revolutie teweeggebracht in de diagnostiek, waardoor zorgverleners preciezere antwoorden krijgen en hun patiënten een breder scala aan behandelingsopties kunnen bieden. Bestaande en nieuwe behandelingsmogelijkheden bieden hoop voor mensen die met borstkanker leven.

Ontmoet ons team

Antoun Al Absi

Patient Journey Partner South Belgium & Luxembourg

antoun.al_absi@roche.com

Sacha Goovaerts

Patient Journey Partner North Belgium
+32 497 92 23 75

sacha.goovaerts.sg1@roche.com

Weet u graag meer over onze innovatieve en collaboratieve benadering in borstkanker en oncologie 

Therapeutische strategieën bij HER2-positieve borstkanker: Kernvragen en patiëntencasussen

prof. Ahmad Awada en dr. Kevin Punie geven ons hun expertadvies over het gebruik van anti-HER2 middelen in een interview en aan de hand van zorgvuldig geselecteerde patiëntcasussen.

Neoadjuvante behandeling bij vroegtijdige borstkanker: het verhaal van Kristine

Leg je patiënt uit wat een neoadjuvante behandeling is, wat de voordelen ervan zijn en hoe ze zich erop kan voorbereiden!

Borstkanker en seksualiteit

Een cruciaal, maar vaak onbesproken aspect van borstkanker, namelijk de impact ervan op seksualiteit en intimiteit.

Borstbewustzijn Campagne

Roche heeft een campagne gelanceerd met één simpel doel: vrouwen aanmoedigen om hun borsten beter te leren kennen. Regelmatig naar je borsten kijken en voelen is de sleutel tot leren wat normaal aanvoelt voor jouw borsten.

Vroegtijdige opsporing van borstkanker

In het algemeen heeft vroegtijdige opsporing van borstkanker een positieve invloed op de kansen op herstel. Het observeren van de borst is een effectieve vorm van vroegtijdige opsporing.

Roche borstkanker producten

Registreer om op de hoogte te blijven van Roche in borstkanker

*
*
*
 
*
  Ik ga ermee akkoord dat NV Roche SA mijn persoonsgegevens mag gebruiken zoals hierboven beschreven en dat NV Roche SA gebruik mag maken van elektronische communicatiemiddelen (bv. e-mail) om mij relevante informatie en updates te bezorgen.
0%